Josef Grass

Senaste inläggen

Av Josef Grass - 19 oktober 2014 13:01

Det är bara jag som har tråkigt just nu känns det som.jag är helt pank och får pengar på lördag.Orkar inte vänta.Nu var det ett tag sen jag blogga,okej ett jävligt bra tag det var.men nu är jag igång igen så nu kör vi.

Idag är det en liten halvstressig dag,jag ska ut och ta ett springpass,tvätta och hinna blir klar med all plugg.har redovinsing imorgon och har inte ens övat på och sen matteprov på det.


   

ANNONS
Av Josef Grass - 14 september 2014 17:58

Imrogn är det ny vecka och jag ska försöka bli bättre på allt.


- Ska plugga direkt när jag komer hem!


- Vara mer social med folk!


- Lägga mig senare för att vakna upp piggare


- Äta nyttigare frukost


-Åka och träna på gymmet minst 3 gånger i veckan!


Ja det typ de min plan är.

Sen jag fick min Macbook Pro så har jag saknat att använda PC ibland. T.ex det finns saker jag vill pynta till bloggen me dock fungerar det inte eftersom jag har en Mac så fungerar inte den.Lite surt faktiskt.

Okej men eftersom ni är intresserade av jag har gjort idag så ska jag berätta. 

Böjrade med att jag vaknade 8.fyfan vad surt.Jag var tvungen att tvätta kläder vilket jag måste göra igen,senare gjorde jag en hamburgare till frukost.så jävla gött.

Sedan drog iväg till mina kompis lägenhet.Hon flytta ifrån Hagfors för att studera här så hon bor i stan med några vänner och alla är jättesnälla.Dock sköter alla dem sina läxor och rutiner vilket inte jag gör haha.Men det var har vart en bra helg.Men jag längtar efter att komma igång med skolarbetet igen.Ni anar inte hur kul det är med skolan om det går skit bra för en.men dock måste jag var en timme före.Måste hinna plugga för jag kan inte plugga hemma.Jag måste ha en annan atmosfär och jag är inte jätte bra att ta in skolan i mitt hem.jaja dags att se Valet nuråå!  


ANNONS
Av Josef Grass - 12 september 2014 16:46

Sorry för att jag inte har bloggat hörni men det har varit så mycket plugg så ni anar inte,jag som har svårt för skolan blir det extra jobbigt för mig och jag är inte ens klar med läxorna så det är fortfarande lite halvpanik men jag ska försöka iaf,Jag pluggade ju så mycket i 9:an så jag tänker inte ge upp här inte,ingen vila.Man får vila i graven helt enkelt.


Idag blev det ingen skola för mig.Jag är inte sjuk driekt utan att jag vaknade försent om om jag hade åkt till skolan så hade jag förlorat mitt studiebidrag och det vill jag ju inte för jag behöver ju pengarna.


Har inte gjort så mycket idag,Var ute på en promenad,gjort om rummet och kikat på högskolor.


Dricker mitt varma te just nu,börja känna att vintern är på väg.


 

Av Josef Grass - 9 september 2014 22:45

Är det bara jag som känner mig misslyckad.

Jag har jättemycket läxor och orkar knappt göra någonting.

så jag bloggar mer immorn.hejdå

Av Josef Grass - 8 september 2014 17:03


 


Av Josef Grass - 8 september 2014 07:26

Är jag den enda som inte har gått upp ur sängen än?

Hoppas att jag inte är ensam.


Vaknade klockan 06.00 idag att det regnade,sjukt kul om ni frågar mig   .

Planerar att göra i ordning en ordentlig frukost för mig själv och sedan ska jag in till stan och göra ett ärende.

Väntar på mina pengar eftersom jag måste storhandla lite kläder åt mig själv eftersom jag vill ha lite mer nytt(haha fick ju nytt i helgen).Jag älskar att shoppa fast mest på dyra ställen där du kan fynda nästan vart so helst.t.ex Jag har ALDRIG varit på ullared,eftersom jag tycker inte om billiga ställen,jag blir illamående men det verkar ju kul att åka dit och kolla vad dem erbjuder för någonting.

Jag och Hanna ska senare till busstation och köpa biljetter till Örebro för det bara mer än 1 månad kvar så får man se Maggio igen.Fyfan vad jag längtar allstå   


Jag åker även snart till stockholm. 

Av Josef Grass - 7 september 2014 21:14

Är du en latoxe och orkar inte städa ditt hem eller snarare att du jobbar för mycket eller pluggar,i stort sett vad som helst och inte hinner/orkar med och städa så är det någ bra att anlita en städfirma!

hur bra hade det inte varit om en städstjänst kom hem till dig och städade 1 gång i veckan medans du är på jobbet och kan komma hem till en ren lägenhet o sen är det bara att koppla av och göra det som du prioterar mest.

Dagens ungdomar är ju verkligen stökiga a

v sig (bland annat jag) fast då kan det ju vara bra och behöva en för jag tror även att det kan ge tips
Kika in på hemsidan och kolla.Det har allt från hotellstädning till fönsterputs!

De söker även arbetare

City Team Fönsterputs.pdf

cityteam.nu

 
 
 
Av Josef Grass - 7 september 2014 18:19

Tjena bloggen.Vart en lite långtråkig dag.har så mycket att göra,jag måste både att hinna plugga och tvätta kläder inför immorn så det är jättestressigt.kan inte jag får byta liv med någon under en natt.


Jag åkte ner till ICA idag och köpte 3 kollegieblock för skolan eftersom jag hade glömt att köpa det igår,så nu har jag saker till att skriva anteckningar under mina lektioner.


Jag älskar verkligen min klass,de är ovanligt unika.ja jag tycker om klassen,lärarna och skolan haha änsålänge, kommer tröttna i slutet av månaden och kommer vilja flytta.Haha kan nån betala en lägenhet åt mig snälla.


Sitter och kollar på Stalkers,gamla avsnitt,det är jättehemskt och se hur folk blir drabbade men samtidigt spännande.hur kan folk göra så på någon oskyldig människa.Jätte hemsk.

Sen vill jag även buga och tacka för över 550 besökare idag !


 

Om Josef

 
Mitt namn är Josef , 17 år och bor i Karlstad . I min blogg kan du läsa

om allt om mig och mina

ointresannta intressen.

Min stora kärlek här i livet

är musik! 

 

JOSEF på sociala medier

 

Facebook:   Josef
Instagram:  josefofficial
 
 
 
 
 
 

Annonser

Länkar

Kontakt

 Josefgrassparsi@gmail.com

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se