Josef Grass

Senaste inläggen

Av Josef Grass - 8 augusti 2015 10:10

            RECEPT PÅ JORDGUBBSMOOTHIE MED NUTELLA

   Igår så myste hela familjen famför TVn och åt en smoothie som vi aldrig hade gjort eller ätit. Den blev väldigt god


Recept

Ca 20 Jordgubbar

Halva paketet Grädde

1 tsk Socker

Mjölk

Nutella

 


GÖR SÅ HÄR:


Skär alla jordgubbar i mitten så de blir i två bitar , lägg dem sedan i en stor bunke ( eller så kan du lägga dem i mixern )

Om du har en hand mixer så ska du mixa allt fram tills det inte är några klumpar kvar.

Häll i sedan halva paketet grädde och 1 tsk socker.

Smaka om det behövs mer grädde eller mjölk och häll i de som behövs.

Rör om lite mer och sen lägg den i ett fint glas eller skål och vänta.


Lägg kastrullen på spisen och ha den på ungefär 6 och häll i 1 Matskedar nutella ( det beror på hur mågna ni är, är ni 5 st sås ka ni ha 5 matskedar nutella ). Nutellan ska bli klumpig men ska se lite smält ut

När nutellan är klar så lägger du i nutallan i respektive glas och rör om.


Ställ sedan 15 minuter i frysen!

ANNONS
Av Josef Grass - 7 augusti 2015 13:47

De flesta som har läst min blogg vet att jag har gått ner cirka 15 kg och det är någonting jag är väldigt stolt över och tänker forsätta gå ner i vikt för att nå mitt mål. Jag tänkte idag dela med mig i det här inlägger att gå ner i vikt. Vad du ska tänka på , vad du ska äta , vad du ska dricka och hur du ska röra på dig.

 

- Äta rätt

För att gå ner i vikt krävs mycket! Men det som krävs mest är vad du äter. Det du ska göra medans du tränar är att dra ner på kolhydraterna , Om du inte tränar och bara vill ändra kost så ska du skippa kolhydrater d.v.s pasta,ris,potatis,vitt bröd och ägna dig mer åt fett och proteiner, Det som händer är att det försvinner vätska när du inte äter kolhydrater och då går du samtidigt ner i vikt. Är du osäker på om denna del är bra för dig så kontakta din läkare.

 

- Träna

Om du inte är van vid att träna så kan du börja att gå ut på promenader varje dag i en timme , När du känner att du har börja vant dig så kan du börja jogga mer och tillsut springa eller kanske i intervaller. Kör inte för hårt de första två veckorna , det tar för mycket för kroppen. Om du vill gymma så det ditt val men då ska du verkligen gå dit så du inte betalar 1 000 kr i onödan! Att gå ner i vikt är kämpigt ( mer om det finns längre ner i detta inlägg )

 

Sömn

Det här är faktiskt en av de viktigaste delarna för att gå ner i vikt, Sömn. Lägga sig tididgt och gå upp tidigt på morgonen och kanske hinna med en morgonpromenad på 20 minuter.Försök att lägga dig samma tid och vakna samma tid. Har du svårt att somna kontakta läkare . Tar du sömntabletter så kan du skippa denna del

 

- Alkohol

Tyvärr så fungerar inte alkoholen i samband med träning , du ska helt enkelt skippa all alkohol under din viktnedgång , Alkohol innehåller mycket kolhydrater och socker och det gör så att du går upp alla dina kilon som du har tappat om du dricker mycket. Visst ett,två glas öl eller cider gör ingenting. Men du ska inte dricka som en jävla gris. Drick istället alkoholfria dricker utan socker och blanda ihop med Coca Cola Zero

 

Piller eller annat Tillskott


Det finns massa piller för förbränning och de flesta funkar , men om du tror att du tar flera piller och sen går ner i vikt så har du helt fel. Man tar ett piller innan man går och tränar och de resulterar till att kroppen blir engergi och bränner mer fet under dina träningsperioder. Va vaksam att köpa piller, fråga din läkare

 

- Dieter

Många tror att det är bara att ta en speciell dryck eller pulver och sen gå ner flera kilon , tyvärr så är det inte , men visst hade det varit bra . Dieter brukar funka i samband med träning men man ska vara väldigt försiktig om man inte har bantat förut . Om din kropp ger fel signaler så ska du genast sluta. 

Allevo eller nitrulett brukar vara bra

 

- Efter viktnedgången


Festa inte till det direk när du har gått ner i vikt , Du ska forsätta äta rätt och då kan du fylla på med te kolhydrater men du ska samtidigt träna regelbundet! Gör man inte det kommer man gå upp alla sina kilon!

 

 

Tänk också på att det inte sker på en natt,en vecka,eller en månad. Det kan ta från 3 månader till 1 år att få den vikten man vill ha men det kommer. första veckorna kan du ner hur mycket som helst och känna dig stolt. Senare kommer det ta tid att gå ner. du kan gå ner 0.1 - 0.5 kilo på en vecka vilket väldigt lite. Men sen har kroppen blivit van att gå ner så lite så att den väljer gå ner mycket. 

 

Jag hoppas att mina tips hjälpte dig //    JOSEF

 


 

 

 

 

 

 

 

ANNONS
Av Josef Grass - 28 juli 2015 20:07

Älskar ljusa varma sommarkvällar , det är en av de bästa som finns ( utom vissa saker hehe )

Men tyvärr är jag inte utomhus om ni tror det utan jag sitter hemma med ännu en gång svart kopp kaffe och kollar på lyxfällan. Alltid när jag kollar på det får jag typ ångest o det känns som jag kommer hamna där och det hade ju direkt inte förvånat mig eftersom jag kommer vara typ skiträdd att slösa något. kommer knappt våga handla mat haha kommer fan se mager ut elr något.


När nu ska jag forsätta titta klart!Av Josef Grass - 28 juli 2015 18:42

Hittade en jättebra hemsida för möbler till allt och det är ju riktigt tur.


Az design är ett av Sveriges största utbud på möbler och är riktig bra, det här är ett inlägg till er som är egenföretagare ller äger en resturang och vill kanske nya möbler som t.ex soffor. Kanske du vill ha snygga soffor i ditt väntrum eller ha soffor som håller hög klass på din resturang som gästerna kan se att det är ser ljust och fräscht ut och såklart så är ju möblerna på hemsidan bekväma. AZdesign har även en kundtjänst som är öppen mellan 9 - 18 och du behöver absolut inte vara orolig för att att blir grundlurad eftersom hemsidan är E - certifierad från trygghandel.

Ta gärna en titt på hemsidan , ni hittar säkert någonting som intresserar är , det kan jag garantera

Här är länkarna!

soffa från azdesign.se

 soffa till restaurangmiljö

Eftersom jag vet att de som burkar läsa min blogg har olika åldrar så jag brukar skriva tips till folk för alla åldrar så det här passar ju perfekt idag.

Restaurangmöbler


Av Josef Grass - 27 juli 2015 21:09

Sitter just nu och tänker lite på min framtid som man antagligen brukar göra i den här åldern 

Tänker mest vanliga tankar som , '' Kommer jag få ett bra jobb'' , ''kommer jag få en bra lön'' ,''kommer jag ha skulder'' många tankar som jag brukar tänka speciellt på semestern , typ att jag borde göra något för mitt liv och börja forma in egna framtid.!


Inget säeriöst inlägg men kanske för jag inte har tillgång till min systemkamera,ingenting att fota och ingeting att skriva om!

Av Josef Grass - 27 juli 2015 00:11

Idag har det varit en träningsdag as hell. Sprungit som ett svin i regnet 2 gånger i dag och inte ätit så mycket förutom kött och frukost. När jag får lönen så ska jag köpa mer nyttigare mat, börjar bli pank igen


Nu är det så att för länge sedan så fick jag ett shampoo från Bed Head som skulle hjälpa mot torrt hår och även kadat hår. Eftersom mitt hår blir väldigt torrt snabbt och mitt hår är väldigt skadat och innan brydde jag mig inte så mycket vad jag hade för slags grejer i håret men nu vet jag vilket slgs shampoo man bör ha och det shampoo med speciella proteiner eller återfuktande molekyler. Så jag har köpt två stora BED HEAD Flaskor för 349 vilketkanske låter dyrt men det är verkligen värt priset i all sin värd! 

här är länken till produkten:

 http://bfy.nu/se/9J6


 

 

Av Josef Grass - 25 juli 2015 08:27

Jag kommer börja blogga men på ett mindre sätt.


Nu under sommaren har jag jobbat väldigt mycket med musiken och det går riktigt bra med Inspelningarna. Så bloggandet kommer jag lämna bakom mig men kommer blogga då och då så ni kan följa vad som händer. Självklart så kommer det vara finfina bilder men just nu har jag inte systemkameran aktuell så det får bli då jag har kommit hem! 

Av Josef Grass - 9 maj 2015 20:30

LYSSNA PÅ MIN ALLRA FÖRSTA SINGEL!!!1

HOPPAS NI GILLAR DENhttps://soundcloud.com/josef-27

Om Josef

 
Mitt namn är Josef , 17 år och bor i Karlstad . I min blogg kan du läsa

om allt om mig och mina

ointresannta intressen.

Min stora kärlek här i livet

är musik! 

 

JOSEF på sociala medier

 

Facebook:   Josef
Instagram:  josefofficial
 
 
 
 
 
 

Annonser

Länkar

Kontakt

 Josefgrassparsi@gmail.com

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se