Josef Grass

Senaste inläggen

Av Josef Grass - 24 april 2015 15:54

Sitter här och planerar min valborg för fullt. Blir som förra året att man firar med några kompisar och dricker lite gott. Älskar Valborgsfiranden för det känns som att då börjar sommaren närma sig och det blir dags att göra om sig lite och försöka bli en bättre människa eller nåt..hah jag vet knappt vad jag skriver om.


Tänkte även skriva det här om sommarjobb, har ni sökt än. Jag som bor i Karlstad har både sökt feriejobb och 5 andra jobb på både städfirma och i affärer för nu känns det som jag behöver verkligen pengar för att kunna ta hand om mig själv eftersom mina föräldrar kommer dra in mitt Studiebidrag eftersom jag inte har skött om mig ångående en sak som jag har skrivit i ett tidigare inlägg.

Nu när man söker jobb vet man hur svårt det är att kunna göra att en arbetsgivare blir intresserad av en så att man ska kunna få jobb med en minimal lön. Fy fan vad stressigt.


Har ni sökt sommarjobb än? ANNONS
Av Josef Grass - 24 april 2015 06:13

Vaknade precis nyss och gör ett inlägg innan jag drar mot skolan eftersom jag inte kommer hinna blogga där så mycket.

Skulle gå upp och kolla vad det fanns och dricka och då tänkte jag på ''ska nog koka kaffe'' men tyvärr så finns det inget kvar , får väl helt enkelt gå och köpa nytt eller dricka te idag istället.


Idag ska jag en sväng förbi banken efter skolan för att betala av en dyr mobilräkning. eller snarare väldigt dyr och jag tänker inte säga summan. Såklart när jag kom hem så var ju pappa fruktansvärt förbannad och jag insåg att enda sättet att betala för den här räkningen är om vi går och tar ut pengar från min bank. Och naturligtvis tänker jag skaffa kontantkort istället och ta bort abbonemanget för TELIA och om det inte funkar så får jag väl lägga den på flygplansläge hela dagen.


Så jag mår väldigt dåligt över det här och hela min mage vänder upp och ner men jag hoppas att hela min kropp lättar på sig när vi har betalat den , känns även som jag borde skaffat någpt jobb på helgerna.


Orkar inte prata mer om det här nu. Igår kändes det som enda lösningen var att dö.så illa var det. 


 

ANNONS
Av Josef Grass - 23 april 2015 22:26

Finns det någon du tycker om särskilt mycket och skulle vilja överaska han/hon på något riktigt härligt,då tipsar jag om sidan www.upplevelse.com där det finns allt från Ölprovning till Spökvandring. Tycker den här sidan är enormt bra för själv vill bjuda någon på något som dem kommer att minnas ganska länge.

En present jag skulle vilja ha är takvandring. Kanske låter ganska konstigt men det känns så mäktigt på något sätt om ni inte har redan gjort det (har gjort det med några parkourkillar och överlevde mirakulöst nog) att få se staden ur ett annat perspektiv eller rättare sagt både högre och finare. 

Såklart finns det mer information om takvandringen och naturligtvis alla andra erbjudanden. det står även hur lång aktiviteten kommer vara,hur mycket det kostar och i vilka städer man kan genomföra aktiviteterna och erbjudanderna.


För er som undrar har hemsidan har kundservice och är certifierad med trygg e-handel 


http://www.upplevelse.com/


Till startsidan
Presentboxen innehåller en presentask, värdebevis och broschyr.

Av Josef Grass - 20 januari 2015 08:45

Hej igen.

Just nu ligger jag här i min säng och gör precis ingenting just nu förutom att städa eftersom banken kommer om en timme och värdesätter huset så vi kan se om husets värde räcker för oss så vi har en chans att flytta till Stockholm.Vi orkar inte bo kvar här helt enkelt coh jag känner att jag är klar här,jag har ingenting att sakna förutom mina släktingar och mina närmsta vänner.Det kommer bli en omstart isåfall så det innebär att vi ska träffa en mäklare nästa helg för att kolla på huuset och samtidigt ha en weekend i Stockholm.Det lär bli kul.


Annars vad har ni för er då.Jag känner mig lite halvdepp mitt i veckan oftast.är det normalt eller :)

Av Josef Grass - 7 januari 2015 20:19

Okej aa rubriken säger mycket men egentligen gjorde jag inte så mycket idag förutom att åka in till stan för att kolla på kläder till nästa månad.Såg en snygg Väska för 1499 kr.Tyckte att det var huuuur billigt som helst så jag ska köpa den efter månadens slut.Jag vet att ni vill ha en sån väska också och jag tänker dock inte säga varför eller vad det är för märke för att det är ju bara jag som kommer ha den väskan i Karlstad liksom. 


Till slut bestämde jag och min kompis att ta en fika och jag beställde en smoothie som är gjord av björnbär.Väldigt god säger jag bara men dagen blev bättre när jag hade kommit hem för då hade pappa fixat middag eftersom jag inte hade käkat under jävla dagen.Blev en riktigt naisig middag och apropå kläder som jag skrev förut,Jag ska blrja träna slitsamt nu inför nästa helg och handla kläder för då ska jag fotograferas till något spännande ni kommer få ta en del av.Jag hoppas att det kommer märkas till hösten...(Hemligt meddelande)


    
Av Josef Grass - 7 januari 2015 10:13

Jag ska strax upp till centrum och köpa hårfärg.det blir mörkblont och jag hoppas det blir väldigt bra.

Nu har ju lite personer skrivit om det här med Nattis och jag vill bara säga att jag bryr mig inte så mycket.Om det är så att hon vill anklaga mig så får hon göra det.nog om det nu.


Jag vet inte vilken hårfärg som är bäst.är de Loreal eller Swarskoph (kan inte stava till det) men det för att jag vill ju inte ta den produkten som sliter håret mest eftersom i sommras så blev det orange/rött vilket jag blev halvnöjd med.Men jag glömde.Allt passar ju på mig   (NOT A GOOD SELFIE-DAY)

 


Av Josef Grass - 6 januari 2015 22:34

Åhh dem på Headspot var så trevliga så jag ska boka en ny tid i slutet av februari/i början av mars om håret börjar krångla igen.Åt även en sallad innan jag åkte   


 Imorgon bär jag migav till min bästa kompis Felicia hjälpa mig att färga håret.Jag funderar på att bli mörkblond men det får mig att se bredare ut på något sätt eller så satsar jag mörkbrunt igen.Vill ändra helt på mig själv utseende mässigt eftersom jag vill glömma bort den gamla josef ibland.Jag tycker inte så mycket om Josef om jag ska säga det själv.


Men nog med negativt! Så här blev resultatet   


 
Av Josef Grass - 6 januari 2015 14:37

Nu är garderoben klar och jag älskar den. Jag har gjort den så otroligt fin eftersom jag är ju bra på det här med inredning och så   


Det tog 2 timmar att städa undan rummet (som inte är klart) och 1 timme att hålla på med garderoben så sammanlagt har de tagit 3 timmar och såklart så ska ni inte vara utan bilder utan att jag tog bilder för eran skull.Nu ska jag bara hoppa in i dushen och sen dra och klippa mig på Headspot! Äntligen ska jag bli av med det förärliga håret jag har. 

  


Nä vet ni va,Nu bör jag gå och duscha.


   Om Josef

 
Mitt namn är Josef , 17 år och bor i Karlstad . I min blogg kan du läsa

om allt om mig och mina

ointresannta intressen.

Min stora kärlek här i livet

är musik! 

 

JOSEF på sociala medier

 

Facebook:   Josef
Instagram:  josefofficial
 
 
 
 
 
 

Annonser

Länkar

Kontakt

 Josefgrassparsi@gmail.com

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se