Josef Grass

Senaste inläggen

Av Josef Grass - 6 januari 2015 13:13

Idag har dagen börjat ganska sisådär.Förutom att nattis har anklagad mig för att jag har skrivit på hennes skitblogg att jag har bett henne att ''sluta ta mina läsare''.Jag fick kommentarer om det för två timmar sen dock tänker inte jag lägga ut kommentarer och IP-adresser här eftersom jag har respekt till det och om vill polisanmäla ett sånt skit så får hon jätte gärna göra det eftersom jag tror ingen jävla domare ge mig böter för sånt skit.Okej men det är inte första gången jag blir anklagad för sådant skit.Jag är bloggplatsens kung så jag kan förstå att hon är lite avundsjuk på mig.men men shit shit.


Kaffe verkar ett jättebra sätt att starta dagen med nu när jag göra jättemycket idag som att klippa mig,städa och fixa garderoben.Ja det är en halvstressig dag tyvärr och jag fortfarande lite småsjuk men hoppas att det ordnar sig innan torsdag då skolan börjar   


   


ANNONS
Av Josef Grass - 5 januari 2015 22:19

Dagen har börjat rätt bra faktiskt om jag kan säga det själv.Hela skiten började med att min farbror kom upp till mitt rum och sa att vi skulle dra till Pizza Hut så det var bara att sätta på sig kläder och lukta som nerskitad apa och dra ut.

Pizzan var jättegod och det första gången jag åt på den butiken här i Karlstad.Buffen kostade 75 kr allt ingick förutom glassen såklart (det roligaste är att glassen ingår i buffen på alla pizza hut resturanger i Sverige förutom karlstad ;) )

Ja men både Pizzan pch salladsbuffen var god och jag hade jätte trevligt sällskap.Senare åkte ja ner till Stadium för att kolla på sportskor som jag har tänkt köpa nu när jag har tänkt anmäla mig till dans/street kurser på Dansstudion
 men tyvärr så kostade de upp mot 1000 kronor vilket jag inte har lust att köpa just nu utan det får bli senare.


Åkte ner ännu en gång ner till stan och träffade Felicia i några timmar.Det behövdes verkligen :). Vi hängde mest på ungdomsgården eftersom det finns inte så mycket och göra på en röd dag i Karlstad :)

 


 

 

Här bjuder jag på en bild i plattat hår ;)

ANNONS
Av Josef Grass - 5 januari 2015 17:05

Jag tror att många undomar i vår ålder har funderar på sitt framtida jobb och är rätt oroliga över det (dock är inte jag orolig) Jag satt runt och googlade lite och hittade en väldigt bra sida.länk finns längst ner av texten :)


T.ex här finns ett jobb som jag skulle vilja tipsa min bästa kompis om eftersom han går linjen IT dock vet jag ingen inriktning och jag vet inte så mycket vad gymnasielinjer handlar om eller vad man kan bli efter men jag vet att han vill jobba med det.

Det finns här ett jobb som heter IT-säljare och det innebär att man vill driva sin egen verksamhet och jobba på sitt eget sätt.bra va?

här är direkt länken här under.

http://www.vendatorbemanning.se

Av Josef Grass - 5 januari 2015 11:40

Har fixat nya möbler från Ikea idag.Det blir jätte snyggt.Just nu ligger allt och skräpar men det får väl gå.Jag har köpt en ny garderob eftersom nu är jag på elit-nivå när det gäller kläder om jag får säga det själv ;-). Jag köper så mycket kläder men tappar bort dem tillslut mest när gäller strumpor.


Planerar under veckan att åka ner till Rusta för att se om man kan fynda något bra för billigare pris.Just nu har jag tyvärr inte den ekonomin för att köpa äkta möbler själv.Pappa får helt enkelt följa med så får vi ha bilen som last :)

Ni kommer få en bild på mitt rum i februari då det är klart men en bild på garderoben kan ni få redan imorgon om det är så   .


Har fått lite frågor idag om ''varför skriver du så mycket skit om andra''.eh vaa. det gör jag väl inte.jag skriver ju mest om min ointressanta vardag och endel tycker om läsa om det och andra provceras konstigt nog.Lägger upp en bild på min fantastiska kudde istället.Idag är det en '' jag  är fulast och fetast i världen dagen''.


 Av Josef Grass - 4 januari 2015 21:20

Idag har jag varit inne och stan och beställt klipptid på tisdag.Det känns jävligt bra och bli av med krullhåret.Allstå på riktigt så hatar det mest av allt för jag sitta och ändra form när det är som mest krulligt och det värsta är att det växer bakom huvudet bara! Fyfan vad jag dansar glädjedans just nu.

 

Jag har inte varit så upptaderad på den senaste tiden.Men nu har jag bestämt mig att jag vill ha bloggen som ett jobb som jag försörja mig med.Jag vet att det låter lite konstigt med det är det jag vill.Det är mycket jag vill.Jag har många bollar i luften just nu och jag tror att jag inte är den enda tonåringen som vill skippa skolan.Näe   

 

Skippar jag gymnasiet förlorar jag denna pärla.Min Macbook Pro och då kommer jag inte kunna blogga.Och det blir svårt att skaffa jobb utan en utbildning men jag funderar på att byta linje.nog om den saken

 

Både jag och en kompis planerar att ta en liten semester till London bara för att vi kan.är inte det sjukt.När man har kontakter så kan man hitta billiga priser eller rättare sagt åka gratis men det är en hemlighet som inte jag kommer avslöja än.Men vi funderar på att åka i April eller Maj.

 

Ha det så bra era saltgurkor.Puss på er   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Av Josef Grass - 6 december 2014 13:18

                                                                                 GÖTEBORG

 

Hej igen.Det ett tag sen och det har hänt mycket i mitt liv på sistone.Just nu är jag och hälsar på min kusin i Göteborg över helgen så det känns bra.det kan var bra också komma bort ifrån Karlstad.ni som bor där förstår vad exakt menar.Kussen är och hämtar pizza just nu så det får bli de också.funderar på att dra ner till stan sen och handla något åt mig själv elr nåt.Får ju passa på när jag har pengar och är i Göteborg likosm   .

 

Tyvärr blir det inga bilder eftersom jag måste köpa en telefonladdare för jag har tappat bort min igen.Därefter lovar jag att ni ska få bilder!.

Av Josef Grass - 7 november 2014 00:49

                                                                     SORSELESTUGAN

 

 

http://sorselestugan.se/ det har dem allt inom småhus och göra.

Jag satt och googlade lite eftersom jag hade tankar om hur min egna trädgård skulle se ut i framtiden.om jag skulle ha en stor tomt eller lite tomt,en liten stuga eller förråd,växter.ja jag kan komma med vad som helst bara direkt,är så sugen på att flytta hemifrån så det finns inte.Jag tänker om jag skulle ha en tom trädgård så skulle jag kunna ha en sådan lofttorp antingen i min trädgård eller någon annastans.ser hur mysigt ut som helst :) eller vad tycker ni.


här äär hemsidan: http://sorselestugan.se


denna är min favorti :-)

 

.

Av Josef Grass - 7 november 2014 00:16

                                                    GJORT LITE ÄRENDEN

 


Hej! Idag har det var en sed dag för mig,det började med att jag var skjuk.ah.sjuk och sjuk men jag okrade inte med skolan och träffa endel fejkade människor och slicka ass och bestämde mig för att stanna hemma men det resulterade till att jag åkte till stan och tröstshoppade men jag blev rätt nöjd med det iaf.Åkte fröst in på Lars Hjalmars Bokhandel vid torget eftersom min sånglärare säger att jag ska köpa någon fittbok med ett fint omslag så jag inte ska tappa bort den.ska skriva massa påminellser och skit i den.


Träffade senare Felicia på stan och vi satt och tog en kaffe på Waynes Coffe och snackade lite skit och vad som hade hänt och så.Träffade även på Julia Krischel från Big Brother och fick ta en bild med henne,hon är mycket snyggare irl ska ni veta.Hon var i alla fall jätte trevlig och go.


Begick mig sedan till H&M och köpte lite kläder till mig själv och köpte en trikå och en skjorta för drygt 350 kr,inte så farligt ändå.Blev rätt nöjd med köpet för det brukar jag inte vara när jag köper grejer,planerar även att klippa och färga sedan håret mörkblont.en frisör gav mig det tipset och tänker beställa en tid nästa vecka


Det var ett tag sedan jag bloggade men nu lovar jag att hålla igång den får nu är ju designen klar och då är det ju lite roligare att blogga! 

Skivhäfte med ett fint omslag från Lars Hjalmars Bokhandel (från Art&Blanc)


 

Fancy trikå 149:- och en skjorta hawaii på drygt 199:- (från H&M)


  

Och sen träffade man ju Julia Krischel!Om Josef

 
Mitt namn är Josef , 17 år och bor i Karlstad . I min blogg kan du läsa

om allt om mig och mina

ointresannta intressen.

Min stora kärlek här i livet

är musik! 

 

JOSEF på sociala medier

 

Facebook:   Josef
Instagram:  josefofficial
 
 
 
 
 
 

Annonser

Länkar

Kontakt

 Josefgrassparsi@gmail.com

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se